Vi serverar en generös säsongsbetonad buffé med svensk husmanskost och internationella inslag. Det finns alltid fem rätter att välja på och en stor salladsbuffé, och till kaffet finns alltid dessert att runda av din måltid med. Vi kan också hjälpa dig att ta mötet eller festen till en helt annan nivå – oavsett om det gäller fika, lättare rätter, matiga bufféer eller stora middagar. I vårt café serverar vi starkt kaffe och välförtjänta bullar
Priser: Kontant: 130 kr | Stamgästkort: 120 kr
Lunchen serveras 10:30-13:30
Varmt välkommen!
*Tortellini arrabiata med kronärtskocka och bondbönor
Pankobakad dagens fångst med gräslökssås, morötter och färskpotatis
Lammkorv med Fransk potatis & primörsallad samt, rostad lök och sace verte
**Helstekt fläskkotlett med grönpepparsås och potatisgratäng
Dagens extrarätt
Dessert: Mjukglass med tillbehör
*Het chili på bönor, morot och linser serveras med blomkålsris
Havets wallenbergare med fänkålssallad, dillcremé och potatis
Kyckling "massaman style" serveras med jasminris
Dessert: Chokladkladdkaka med vispad grädde
*Kryddiga bönfärsbiffar med grön chilimajo, rostade morötter och ugnsbakad potatis
Frasig sej file med grönärtspesto, citronsås och ris
Kalvfärslimpa med portvinsstuvade champinjoner och persiljepotatis
*Spansk bondomelett med semitorkade oliver och mojo-rojosås
Gratinerad fiskfilé med skaldjursås och dill slungad potatis
Pasta rigatone med kalkon, salvia och citronsås och pepperocini
Blomkålssoppa med krutonger samt pannkakor med sylt och vispad grädde
Dessert: Tunnpannkakor med sylt och grädde
*Zuccini och auberginegratäng med romanabönor och sötsyrlig tomatsås
Krämig Pasta penne med rökt lax, spenat och kronärtskocka
Fetaost späckad nötförsbiff med tzatziki & rostad potatis
* Vegetariska alternativet går att få veganskt, fråga köket * Vegetarian option, also available as vegan, please ask the kitchen
** Veckans rätt/ ** Weekly special
*Bami goreng med ketchap manis, chili och krispig soyafärs
Frasig fisk med skagensås, picklad gurka och dillkokt potatis
Ingefärsbakat färskt kycklingbröstfilè med jordnötssås och ris
**Lasagne al forno med riven ost och tomatsås
*Dagens vegetariska
Ugnsstekt kapkummel med bakade betor, sauce verte och dillslungad potatis
Frukostkorv med pepparotssås med bakad morot och persilja
Dessert: Tisdag, då blir det något gott efter maten
Idag håller vi stängt!
*Vegetarisk medelhavsgryta med rostad paprika, aubergine samt vitlökscreme och ris
Teriyakiglacerad sejfile toppad med julienne och sojabönor serveras med limecrème
Kycklinggyros med fetaost dipp och syrlig tomat&löksallad
Soppa på spenat och broccoli samt krutonger
*Falafel med pitabröd, tomatsallad, mynta, syrad lök och hummus
Laxfärsbiff med dill och dijoncrème samt syrlig gurksallad
Fläskschnitzel med örtsmör, pepparsky och stekt delikatesspotatis
Todays special
*Vegetarisk wook med oumph, svamp, kokosmjölk, sweetchili och nudlar
Bakad kummel med saffranssås, fänkål och kokt potatis
"Hot, sweet and sour" Sechuankyckling med jasminris
**Kryddstekt gårdsgris med bearnaisesås, bakad tomat, haricotes vertes och rostad potatis
*Kikärtsbiffar med mynta yoghurt och rostad potatis
Stekt panerad fisk med dansk remouladsås, citron och kokt potatis
Pannbiff med gräddkokt purjolök, saltgurka, rårörda lingon och potatis
Efter maten: Japp, något gott till kaffet, det är ju tisdag!
*Pasta penne med krämig svamp och purjolök, grana padano
Asiatiska fichcake med Koreansk gurka och basmatiris
Hjortskavpanna med Karl-Johanvamp, champinjoner, lingon och potatispuré
*Fried rice med tofu, ägg, jordnötter och sirachayoghurt
Dagens fisk med sparris, spenat och vittvinssås
E-post: taste.kth@nordrest.se
Adress: Malvinas väg 4, 114 28 Stockholm
Telefon: 08 - 15 92 50
Enhetschef: Roger Bertilsson
E-post: roger.bertilsson@nordrest.se
Telefon: 076-7771438
Måndag - Fredag: 08:00 - 15:00
Lunch: 10:30 - 13:30
Vi uppskattar kommentarer och feedback för att varje dag kunna förbättra oss.